Vis meny

Landingssider

landingssiderEn landingsside er den første siden en besøkende kommer til når de åpner nettsiden din. Ofte er ikke landingssiden det samme som forsiden.

Når noen kommer inn til nettstedet ditt fra en søkemotor, annonse eller lenke er dette svært ofte til en underliggende side og ikke til forsiden. Vi ser hos våre kunder at inntil 70 % av de besøkende til et firmanettsted ikke kommer til forsiden først

Hvilke krav stiller dette til din landingsside?

Først og fremst må du stille deg noen spørsmål:

  1. Hvem er det som kommer til denne landingssiden?
  2. Hvor kommer de fra? Søkemotor? Bannerkampanje? E-post?
  3. Vet du hvilket modus den besøkende er i? Forteller trafikkkilden noe om det?
  4. Er det sannsynlig at den besøkende kjenner til virksomheten din fra før av?
  5. Er dette en landingsside som er et steg på veien mot et mål? Eller kan du forvente at den besøkende kommer i mål ved første besøk?

Når du har besvart spørsmålene over, så er du et steg nærmere det som gjør at dine landingssider blir lønnsomme: Du har identifisert brukeren og brukerens ønsker. Ta kontakt med oss og fortell oss hva du har svart på spørsmålene over. Vi har hjulpet mange før deg; kanskje kan vi hjelpe deg også?

Maksimer jobber med å utvikle lønnsomme landingssider for våre kunder. Dette gjør vi ved å jobbe metodisk for å avdekke målgruppenes ønsker med besøket på nettstedet. Ta kontakt og gi oss en utfordring!