Vis meny

Personvern

Personvern – privacy policy, maksimer.no

Informasjon om besøk på våre nettsider blir logget anonymt. Loggene inneholder ikke personidentifiserbare opplysninger, men benyttes til måling av trafikk på nettstedet. Målingene gir statistikk som hjelper oss i arbeidet med å gjøre vårt nettsted funksjonelt og brukervennlig. Målinger benyttes også av Yahoo! for å presentere relevant innhold og annonser på Yahoo’s nettsider. Til formålet benyttes informasjonskapsler (”cookies”), elektroniske bilder (”web beacons”) og scripts fra måleverktøyet Yahoo! Web Analytics.

Informasjonskapsler benyttes på de fleste nettsteder, og er små tekstfiler som lagres av nettleseren (Internet explorer, Firefox eller annet) på din PC. ”Elektroniske bilder” er usynlige grafikkelementer som i dette tilfellet leses fra Yahoos nettsted, og brukes til måling av trafikk på nettstedet.

Yahoo!s retningslinjer for personvern gir deg rett til å nekte måling av besøksdata. Bruk denne linken dersom du vil reservere deg mot Yahoo’s bruk av anonyme data. Merk at du må gjenta operasjonene dersom du går inn på nettsidene fra en annen datamaskin, eller sletter informasjonskapsler i nettleseren du benytter.