Vis meny

Min Beste Venn

Min Beste Venn

Min Beste Venn AS, med tre butikker i Bergen og en på Geilo, har nå lansert en nettbutikk. Fra den kan de nå sende hundeutstyr, samt alt du trenger til hest og katt over hele landet. Nettbutikken er fullt integrert med kassesystemet Best Value, betalingsløsning fra NETS og Consignor EDI.

Bestillinger

Med en døgnåpen nettbutikk kan kunder fra hele landet sende bestillinger når de måtte ønske. Ordrene forskuddsbetales i nettbutikken med VISA eller MasterCard ved hjelp av betalingsløsningen fra NETS.

Ordrebehandling

Etter at kunden har gjort sin bestilling, lastes ordrene automatisk ned i Best Value HiP for videre behandling der.

Forsendelse, EDI og sporing

Når ordren er ferdig pakket benytter Min Beste Venn EDI løsningen Consignor for å melde pakken til speditør. Da tildeles automatisk et sporingsnummer, og kunden kan følge sin forsendelse frem til levering.

Varehåndtering

Alle varer / priser vedlikeholdes i Best Value HiP og oppdateres automatisk i nettbutikken.

Lagerstyring

Alle varer lagerstyres i Best Value HiP og nettbutikken er oppdatert i nær-sanntid. Det innebærer at når en vare er tom i butikken, så kan den heller ikke handles i nettbutikken.

Verdens mest populære nettbutikk

Best Value HiP kan nå integreres med verdens mest populære nettbutikk, WooCommerce. WooCommerce bygger på WordPress og har hatt en enorm vekst i antall installasjoner de siste årene.

Maksimer er landets ledende leverandør av integrerte WooCommerce-løsninger.

Ta kontakt for en prat om hvordan vi kan hjelpe deg med din Best Value HiP integrerte nettbutikk!

Kontaktperson:

Nils-Fredrik Winther-Kaland

Tlf.: 932 54 905

E-post: post@maksimer.no