Vis meny

Magento sier du?

I Maksimer er vi seks nerder og én markedsfører som alle er lidenskapelig opptatt av å utvikle lønnsomme nettbutikker, gjerne basert på Magento.

Om du ikke vet hva Magento er, så kan vi kort fortalt beskrive det som: verdens hurtigst voksende system for e-handel basert på åpen kildekode! For mange bedrifter betyr det reduserte lisenskostnader. Ta kontakt med oss, så kan vi veilede deg med valg av nettbutikk!

Men, tilbake til nerdene – og hvorfor Maksimer kan bli din viktigste samarbeidspartner på nett!

Vi synes at det å jobbe med web er utrolig spennende. Det betyr blant annet at vi er veldig opptatt av teknologi. Men, vi prøver å flytte fokus bort fra teknologien når vi kommuniserer med kundene våre. Vi har gjennom mange år i bransjen opplevd at mange aktører oppfatter teknologi som hovedmålet med en leveranse. Slik vi ser det, er det feil fokus – og kan resultere i at man ikke oppnår de resultatene man burde.

Magento og annen teknologi er et virkemiddel for å oppnå et mål. Ikke målet i seg selv!

Så, det var oss. Og vårt syn på Magento, teknologi og lønnsomhet på nett.

Om du kunne tenke deg å jobbe med en leverandør som fokuserer på dine resultater – og ikke snakker mer om teknologi enn høyst nødvendig, så synes vi det hadde vært hyggelig om du tok kontakt! Magento er nemlig ikke målet, bare et middel på veien mot målet.