Seniorrådgiver / prosjektleder

Til vårt kontor i Oslo søker vi en seniorrådgiver / prosjektleder.

Om Maksimer

Maksimer er en av Norges ledende e-handelsaktører. Vi har kontor i Bergen, Oslo, Bryne og Stockholm. I tillegg bygger vi opp en utviklingsavdeling i Beograd / Serbia og har en person i Litauen.

Maksimer har etablert seg som et av Skandinavias ledende selskaper på verdens mest utbredte e-handelsløsning WooCommerce.

Selskapet teller i dag 17 ansatte og vil i 2018 omsette for ca 17-millioner, en vekst på 50-60%. Vi opplever en etterspørsel etter kompetansen vår utover Norge og ser videre utvikling i Skandinavia som naturlig.

Hva ser vi etter?

Vi ser etter en rådgiver / prosjektleder med relevant erfaring og bakgrunn innen forretningsutvikling, digital strategi, performance / konverteringsoptimalisering og / eller e-handel.

Det er viktig for oss at du er en sterk kommunikatør med forretningsforståelse som kan både bidra i innsalgsprosessen og prosjektgjennomføringen.

Du må ha evnen til å jobbe selvstendig og motivasjonen til å stå på.

Bakgrunn:

  • Høyere utdanning
  • Kjennskap til performance markedsføring og konverteringsoptimalisering
  • Rådgivning
  • Prosjektledelse

Arbeidsoppgaver

Du vil jobbe ut fra vårt kontor i Oslo med utvikling av nye forretningsmuligheter og videreutvikling av eksisterende kunder. Du vil jobbe tett opp mot leveranseteamet på nye prosjekter og forvaltningsteamet på eksisterende kunder. Du vil være det naturlige kontaktpunktet for såvel kunder som kollegaer på nye og pågående prosjekter. Du vil jobbe tett med salgsavdelingen, ledelsen og rapportere til daglig leder.

Du vil få en sentral posisjon i veksten i et av Skandinavias ledende WordPress / WooCommerce selskaper.

Hva tilbyr vi?

  • Gode betingelser
  • Utfordrende arbeidsoppgaver
  • Et arbeidsmiljø med høy aktivitet
  • Frihet og fleksibilitet

Kontakt

Har du spørsmål, kan du gi Nils-Fredrik Winther-Kaland en lyd. Ring ham på +47 932 54 905 eller send avgårde en mail til jobb@maksimer.no